Julkisivusaneeraukset kattavasti Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Yhteystiedot

Tampereen Rappauspalvelu Oy suorittaa julkisivusaneeraukset koko Pirkanmaan alueella. Olemme julkisivusaneerauksien kokenut osaaja, joka on toteuttanut kaikenkokoisia ja -näköisiä urakoita yli 15 vuoden ajan. Taitavat ammattilaisemme urakoivat haastavatkin kohteet luotettavasti ja tehokkaasti. Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet, yritykset, kunnat kuin kaupungitkin.

Julkisivusaneeraus kohteeseen kuin kohteeseen

Meiltä onnistuu niin pienen kuin suurenkin kohteen julkisivusaneeraus. Pitkä kokemuksemme alalta takaa vankan osaamisen saneerauksissa. Kunnostamme vanhemmat kohteet huolellisesti uuteen uskoon sekä teemme erilaiset julkisivukorjaukset ja eristerappaukset monipuolisesti. Tehtävissä töissä huomioidaan aina asiakkaan toiveet ja tarpeet. 


Saneeraamme niin pienkohteet kuin kokonaiset kerrostalotkin. Osan kohteistamme toteutamme myös aliurakointina. Julkisivusaneeraus kohentaa kohteen ulkonäköä merkittävästi ja estää laajempien vaurioiden tai vikojen syntymisen.

Pyydä tarjous

Alusta loppuun huolellisesti

Julkisivusaneeraukset toteutamme alusta loppuun huolellisesti. Keskeinen osa onnistunutta saneerausprojektia on huolellinen suunnittelu, jonka teemme useimmiten suunnittelutoimiston avustuksella.

Seuraavassa vaiheessa Tampereen Rappauspalvelun kokeneet työntekijät suorittavat saneerauksen ammattitaidolla. Olemme mukana koko prosessissa aina suunnittelusta toteutukseen, millä taataan lopputuloksen laadukkuus. Neuvomme asiakkaita koko prosessin ajan tarpeen vaatiessa.

Tavoitteena vaivaton toteutus

Tampereen Rappauspalvelulle on tärkeää kuunnella aina tarkasti asiakkaan toiveita ja tarpeita töiden suunnittelussa sekä niiden toteuttamisessa. Julkisivusaneerauksia toteuttaessamme pyrimme suunnittelemaan ja toteuttamaan työt siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme. Toimintaamme ohjaa asiakaslähtöisyys, joka näkyy kaikessa tekemisessämme.

Tutustu referensseihimme

Monipuoliset palvelut tarpeisiisi

Tampereen Rappauspalvelu on rappaus- ja saneeraustöiden moniosaaja. Teemme julkisivusaneerauksien lisäksi monipuolisesti erilaiset rappaus-, pinnoitus-, maalaus- ja tasoitetyöt. Meille on kertynyt yli 15 vuoden kokemus alalta, mikä takaa töiden laadukkaan toteuttamisen ja varmat otteet. Toimialueemme ulottuu Tampereelta koko Pirkanmaan alueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.