Rappaus- ja pinnoitustöiden ammattilainen Tampereella

Ota yhteyttä

Tampereen Rappauspalvelu Oy on rappaus- ja pinnoitustöihin erikoistunut yritys. Toteutamme julkisivurappaukset kaikenlaisiin kohteisiin kokemuksella ja laadukkaasti. Teemme myös erilaiset pinnoitustyöt asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimimme koko Pirkanmaan alueella, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Julkisivurappausten kokenut osaaja

Olemme erikoistuneet julkisivurappauksiin. Teemme julkisivurappaukset saneeraus- ja uudiskohteisiin kohteen koosta riippumatta. Yrityksellemme on kertynyt yli 15 vuoden osaaminen julkisivurappauksista, mikä takaa korkealuokkaisen töiden toteutuksen sekä lopputuloksen. Teemme julkisivurappaukset niin omakotitaloihin, kotitalouksille, kivitaloihin, harkkotaloihin, yrityksille, taloyhtiöille kuin kerrostaloihin.

Kattava valikoima erilaisia palveluita

Julkisivurappausten ja pinnoitustöiden moniosaajana saat meiltä kattavasti erilaiset palvelut tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Julkisivurappausten ohella teemme: 

  • sisärappaukset
  • paikkarappaukset
  • eristerappaukset
  • levyrappaukset
  • rappausten kuntokartoitukset. 

Teemme myös kolmikerrosrappaukset ja harkkopintojen rappaustyöt.

Laadukkaat pinnoitustyöt

Rappausten lisäksi teemme pinnoitustyöt kohteeseen kuin kohteeseen. Pinnoitus on viimeinen pinta rappauksen jälkeen, joka viimeistelee työn toteutuksen. Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaan niin ikään erilaiset kuviopinnoitukset. 


Pinnoitusten ja rappausten ohella palveluihimme kuuluvat myös maalaus- ja tasoitustyöt sekä julkisivusaneeraukset.

Täyden palvelun toimija

Tampereen Rappauspalvelu on täyden palvelun rakennusyritys. Meiltä voitte tilata rappaukset, pinnoitukset ja saneeraukset. Työntekijöillämme on kattavaa osaamista erilaisista materiaaleista, jolloin kohteeseen valitaan aina parhaiten sopivat materiaalit.


Koulutamme jatkuvasti työntekijöitämme ajantasaisen tiedon hankkimiseksi ja asiantuntemuksen kartuttamiseksi. Me neuvomme tarvittaessa ja mielellämme myös asiakkaitamme oikeiden materiaalien ja sopivien tuotteiden valinnassa. Palvelemme joustavasti koko Pirkanmaan alueella, ota yhteyttä ja kysy lisää puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Vastaamme tiedusteluihin aina mahdollisimman pian.